TRANSLATOR

Thursday, December 5, 2013

Asociatia Romana de Terapii in Autism si ADHD -




FollowFollowing · November 13 · Edited ·





Într-un timp în care viaţa ne aleargă permanent,
Noi am hotărât să te invităm să alergi TU pentru o viață !

Evenimentul caritabil ALEARGĂ PENTRU VIAȚĂ, ajuns la cea de-a 5-a ediție, va avea loc anul acesta pe 14 decembrie, în Sala de Atletism a Complexului Lia Manoliu și va reuni sub egida sa toți oamenii dornici sa alerge pentru sport și pentru o cauza umanitară.
Liga Studenților Electroniști în... colaborare cu Asociația Română de Terapii în Autism și ADHD, organizatorii evenimentului, și-au propus să ofere persoanelor din București o zi în care pot îmbina placerea pentru sport cu placerea de a darui o șansă la o viață normala Sarei. Sara este un alt caz social pentu care Asociația Română de Terapii în Autism si ADHD lupta spre recuperare și incluziune sociala.
De luni de zile luptăm să ajutăm familia să depășească momentul, ca Sara să lase daca nu Down, macar Autismul în urmă și să ducă o viață normală. Luptăm să fie încadrată în unul din centrele de recuperare terapeutică al asociației în care să urmeze un program complet și complex de terapii combinate.

Pentru a afla mai multe detalii despre cum puteți susține cauza noastra, accesați :

www.aleargapentruviata.ro



www.autism-artaadhd.org

https://www.facebook.com/AleargapentruViata
https://www.facebook.com/sarabonatiu
See More
— at Pista de atletism "Lia Manoliu".



Societatea ne respinge, lumea ne priveste ca pe ciudati dar noi am invatat sa fim prieteni si sa asteptam. Invatam desi ne este greu dar speram ca Mosul sa vada asta si sa treaca si pe la noi chiar daca suntem speciali. Tu daca ai fi Mos Craciun m-ai ocoli? Daca nu, ai putea chiar fi, eu oricum te astept pregatindu-ma!

See Translation


 


Domnul Nicolae Banicioiu, Ministrul Tineretului şi Sportului, va fi alături de noi, pe 14 decembrie, pentru a ne sprijini să strângem banii necesari pentru terapiile care
o vor ajuta pe Sara să învingă autismul şi ADHD!

Îi mulţumim pentru sprijinul acordat! — with Autism-adhd Bucuresti Artadhd and 2 others.

 


Site-ul ARTAADHD este gata!
Adresa noastră este www.autism-artaadhd.org

Vă invităm să ne faceţi o vizită în căsuţa noastră virtuală, unde sperăm să ne cunoaştem mai bine! Este un site cu numeroase informaţii utile despre autism şi despre ceea ce facem noi pentru recuperarea micuţilor afectaţi de #autism. — with Autism-adhd Bucuresti Artadhd and Alexandra Hambaraș.

 



 

Autism-adhd Bucuresti Artadhd
Asociatia Romana de Terapii in Autism si ADHD -
Contact
Adresa: Str. Ion Voinescu
Nr. 24, Sector 3, Bucuresti
Rond Alba Iulia, spate B. Tiriac
adhd.autism@yahoo.com
0727 303 960; 0749 778 050.


 

"Life on the Autism Spectrum can be ENJOYable."

No comments:

Post a Comment

Thanks for sharing.